Contact informatie
Postadres
Dijkerhof 1
6006RH Weert

Bezoekadres
Peelterbaan 4
6002 NK Weert

Tel 0495 - 750505
Fax 0495 - 750507
E-mail: info@HaexBV.euWij zijn lid van
Organisatie van ons bedrijf


De oorsprong van het bedrijf ligt in 1984 en 1986 met de oprichting door respectievelijk Bér en Jan van hun eenmansbedrijf. In 1990 vonden beide bedrijven elkaar in Haex-Brankaert VOF. De driekoppige directie bestaat sindsdien uit Ber Haex, Jan Brankaert en Huibert Roost.

In 2000 - inmiddels was de rechtsvorm gewijzigd in een BV - werd de holding uitgebreid met de dochteronderneming HBR-Timmerwerken met destijds de bedrijfsleider Roel Renette. Inmiddels is de huidige bedrijfsleider Paul van Gansewinkel.

In 2014 - Een aantal jaren later heeft er een wijziging plaatsgevonden in de bedrijfsvoering. Na jarenlange samenwerking heeft de heer Brankaert besloten afscheid te nemen van Haex-Brankaert BV. Hierna is het bedrijf overgaan naar Aannemersbedrijf Haex BV.

De geschiedenis van ons bedrijf wordt gekenmerkt door een geleidelijke groei. Van eenmansbedrijf met een privé-auto en wat handgereedschap, tot een middelgroot allround aannemersbedrijf met ervaring in alle disciplines van het bouwproces.Onze opdrachtgevers van het eerste uur, de particulier, zijn we door de jaren heen trouw gebleven. De uitbreiding met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en gemeentelijke overheden heeft hieraan geen afbreuk gedaan. We profileren ons graag als een breed georiënteerde aannemer, die oog heeft voor iedereen die iets te bouwen, verbouwen of te renoveren heeft. We hebben de kennis, faciliteiten en capaciteiten van een middelgrote onderneming en de toegankelijkheid, flexibiliteit en persoonlijkheid van een klein bedrijf. Een unieke combinatie die door onszelf als heel prettig wordt ervaren en ook door onze opdrachtgevers bijzonder wordt gewaardeerd.
Aannemersbedrijf Haex B.V. - K.v.K. Roermond 12062296 - Alle rechten voorbehouden
Beheerderspaneel