Contact informatie
Postadres
Dijkerhof 1
6006RH Weert

Bezoekadres
Peelterbaan 4
6002 NK Weert

Tel 0495 - 750505
Fax 0495 - 750507
E-mail: info@HaexBV.euWij zijn lid van
Handige links


www.BouwGarant.nl
Elke BouwGarant-aannemer beschikt over de vereiste papieren, zoals voor wettelijke aansprakelijkheid. Als er iets mis mocht gaan, is uw aannemer en uw werk dus verzekerd tegen de financiŽle risicoís. De uitvoering van uw verbouwing kan daardoor niet in gevaar komen. Bovendien staat uw aannemer voor een goede bedrijfsvoering. Hij houdt zich aan alle wettelijke verplichtingen en gaat zorgvuldig om met de medewerkers (veiligheid, milieu, secundaire arbeidsvoorwaarden). Elke BouwGarant-aannemer hanteert de CAO van de bouwsector en is aangesloten bij de Kamer van Koophandel.

www.HoutInfo.nl
HOUTWIJZER: UITBOUW
Door de torenhoge huizenprijzen wordt het voor steeds meer huizenbezitters aantrekkelijk om het eigen huis te verbouwen, in plaats van te verhuizen. Veelal is er behoefte aan meer ruimte. Die is te realiseren door middel van uitbouwen, serres en opbouwen. Houtskeletbouw (hsb) leent zich bij uitstek voor uitbouwen door het geringe gewicht, de goede isolatie en de flexibiliteit in uitvoering en vormgeving.

HOUTWIJZER OPBOUW
Door de torenhoge huizenprijzen wordt het voor steeds meer woningbezitters aantrekkelijker de eigen woning te verbouwen in plaats van te verhuizen. Veelal is er behoefte aan meer ruimte. Die is te realiseren door uitbouwen, serres en opbouwen. Houtskeletbouw (hsb) leent zich bij uitstek voor een opbouw op een plat dak door het geringe gewicht, de goede isolatie en de flexibiliteit in uitvoering en vormgeving. Deze houtwijzer laat u stapsgewijs zien hoe u een opbouw kunt realiseren.

HOUTWIJZER: DAKKAPEL
Het plaatsen van een dakkapel biedt voor de gebruiker diverse voordelen,zoals meer lichtinval en een grotere gebruiksruimte. Dakkapellen kunnen prefab worden aangeleverd of ter plaatse worden vervaardigd. Voor traditionele dakkapellen wordt bijna altijd hout gebruikt. Alhoewel een dakkapel meestal een vrij eenvoudig bouwwerk is, eist de detaillering toch veel aandacht. In deze Houtwijzer leest en ziet u hoe u het beste een dakkapel kunt opbouwen.


Energiebespaarlening van Bouwend Nederland


Aannemersbedrijf Haex B.V. - K.v.K. Roermond 12062296 - Alle rechten voorbehouden
Beheerderspaneel